İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Ana sınıfı aile katılımı etkinlikleri çerçevesinde ana sınıfı öğrencilerimiz velilerimizle birlikte kış için turşu yaptılar. Çocuklar turşularını kurarken hem çok eğlendiler hem de aileleri için küçük bir hediye hazırlamış oldular.

Kas

Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk yardım, eğitim, gençlik ve mineralli su işletmeleri alanlarında faaliyet sunan Kızılay'ı okulumuz ana sınıfı öğrencileri de artık tanıyor. Ana sınıfı öğretmenlerimiz, öğrencileriyle beraber Kızılay'la ilgili çeşitli çalışmalar yaptılar.

Ekm

5,6,7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz ilk ünitelerde sınıf ve laboratuvar ortamında öğrendiklerini sergileyerek öğrenmelerini daha kalıcı hale getirdiler. Sınıf panosu, okul panosu ve fuaye alanında sergilenen ürünler öğrencilerimizi ve ziyaretçilerimizi mutlu etti. Katkılarından dolayı Fen Bilimleri öğretmenlerimizden Yusuf Dursun, Ayla Güder, Ayşen Gül, Hüseyin Mumcu ve Ayfer Yıldırım'a teşekkür ederiz

Ekm

Milli teknolojinin toplumsallaştığı bir ortam sağlayan, 7'den 77'ye herkesi bilimle buluşturan İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne okulumuz 8/H sınıfı öğrencileri ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Yusuf Dursun katılım göstermiştir. Uzay, bilim ve teknoloji alanında yeni gelişmeler izlenerek öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimleri desteklenmiştir.

Ekm

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz öğretmenleri ile samimi bir kahvaltı sırasında okulumuzdaki eğitim-öğretim durumu hakkında bilgiler alıp, öğretmenlerimizin eğitim-öğretim hakkındaki düşünce ve temennilerine kulak verdi. Samimi sohbetin ardından derslerimizi ziyaret ederek öğrencilerimize birebir ilgi gösterdi. Öğrencilerimizden de aynı ilgiyi gören İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerimizle fotoğraf çektirerek okulumuzdan ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Emin ÇIKRIKÇI´ya samimi ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Bahçelievler İTO Bilim ve Sanat Merkezinde düzenlenen İstanbul STEM Bilim Fuarını öğrencilerimizle ziyaret ettik. Öğrencilerimiz çalışmaları ilgi ile inceleyerek, farklı bilgi ve deneyimler kazandı.

Eyl

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenleri rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı Muharrem Ayı ile ilgili program gerçekleştirildi. Program sonrası öğrencilerimize aşure ikramı yapıldı.