İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Ortaokulu

02126520425
Kocasinan Mahallesi Mahmutbey Yolu Tavukçu Sokak No1 Bahçelievler İSTANBUL
Vizyon
İnsana, ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din eğitim ve öğretiminin yayılmasına ve dini sorumlulukların bilincinde olmaya katkı sağlamak.
Misyon
Şehit Mahir Ayabak İmam-Hatip Ortaokulu olarak ilköğretim müfredatını başarıyla tamamlayan, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizle bunu süsleyen, insan merkezli eğitim anlayışı ile milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş ve evrensel yeterliliği hedefleyen öğrencilerimizi üst öğrenime hazırlamak.
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
09.00-15.00
İNGİLİZCE, ARAPÇA
Ulaşım
MAHMUTBEY YOLU CADDESİNDEN GEÇEN BÜTÜN OTOBÜS VE MİNİBÜSLER OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
ÖĞRENCİLER İÇİN SERVİS VARDIR.
İLÇE MERKEZİNE 1 KM MESAFEDE.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Kros Takımı, Futbol Erkek Takımı, Futsal Kız ve Erkek Takımları, Satranç Takımı, Okçuluk Kız ve Erkek Takımları, Dart ve Bocce Kız ve Erkek Takımları, Masa Tenisi Erkek Takımı çalışmalarını yürütmektedir. Ayrıca güreş, dart, masa tenisi, okçuluk ve badminton oyun atölyelerimiz bulunmaktadır.
TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları, İstanbul Bilim Olimpiyatları
Proje Çalışmaları
Harezmi Eğitim Modeli Projesi, Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi, İstanbul´u Okuyorum Projesi, Bir Ses Bir Hareket Projesi, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Etkinlikleri, Hafızlık Projesi, Okçuluk Benim Projem