İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet ALBAYRAK - Okul Müdürü

1969 Sivas-Suşehri doğumlu olan müMehmet ALBAYRAK İstanbulda  1980 yılında İlkokulu,1982 yılında Hafızlığını tamamladı.1990 yılında Bakırköy İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde tamamladıktan sonra Aydın Üniversitesi´nde İşletme Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

1996 yılında Tekirdagda öğretmenliğe başladıktan sonra sırasıyla öğretmen olarak Ardahan Anadolu İmam Hatip Lisesi,Güngören Mehmetçik İ.Ö.O.,İzzet Ünver Lisesinde çalıştı.İdareciliğe  Mehmetçik İ.Ö.Okulunda Müdür yardımcısı olarak başlayıp ,Dr.Lütfi Kırdar İ.Ö.O. Müdür Vekili,Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesinde kurucu müdürlük yaptı.

Füsun Yönder Anadolu Lisesinde 5 yıl müdür yardımcılığı yaptıktan sonra, 2014 yılında Yunus Emre İmam Hatip Ortaokuluna Müdür olarak atandı.Sonrasında 13/02/2017  ile 01/07/2019 tarihleri arasında vekaleten,01/07/2019 tarihinden itibaren asaleten  okul müdürü  olarak  kurumumuzda görevine devam etmektedir.